PDA

Vaata täisversiooni : Radiotehnika UKU 020



Mattias
05-03-04, 14:45
Sooviks teada mis selle võimu näitajad on. Olen foorumi läbi sõelund aga ksukilt pole infot leidnud. Ka google on läbi tõmmatud. Siuke küsimus ka et kas see uku 020 on sitem kui näiteks radiotehnika y-101. Tänud.

martinj
05-03-04, 15:58
Sooviks teada mis selle võimu näitajad on. Olen foorumi läbi sõelund aga ksukilt pole infot leidnud. Ka google on läbi tõmmatud. Siuke küsimus ka et kas see uku 020 on sitem kui näiteks radiotehnika y-101. Tänud.
UKU020:
v2limus on kehvem kyll
L6ppv6imendi on v2ga hea klassikalise skeemiga, ylej22nuud osa on saast
mina sain m66tmisel lubatud 50W ilusti k2tte@4 ohm
tuleb 70 kah aga siis hakkas juba piirama.
U101: L6ppv6imu skeemitehnika on natsa imelik, mina oleks disaininud selle igatahes teistmoodi ja saaks rohkem v6imsust sellest.

humax
05-03-04, 15:58
;)üks rämps kõik mõlematel on omad puudused 020 on vana mudel ja ega teinegi midagi enamat pole mina ei hinda üldse POPOVI tehase võimendeid ainuke mis neil head oli on valjukad, need olid tõesti teiste tehaste toodangust peajagu üle.võimusid sõna otseses mõttes nad ei õppinudki tegema. maitse küsimus üldse ei vaidle vastu kui keegi arvab teisiti.

martinj
05-03-04, 16:04
;)üks rämps kõik mõlematel on omad puudused 020 on vana mudel ja ega teinegi midagi enamat pole mina ei hinda üldse POPOVI tehase võimendeid ainuke mis neil head oli on valjukad, need olid tõesti teiste tehaste toodangust peajagu üle.võimusid sõna otseses mõttes nad ei õppinudki tegema. maitse küsimus üldse ei vaidle vastu kui keegi arvab teisiti.
Sisuliselt Sul on 6igus.
Muide u101 eelv6im on samuti v2ga eba6nnestunud, eriti see grammari oma.

Ei saa aru ,kas ei tahetud v6i ei osatud v6i ei saadud teha paremini..

erx
05-03-04, 16:18
Siuke küsimus ka et kas see uku 020 on sitem kui näiteks radiotehnika y-101.

Kui viitsid seda uku020'i timmida, siis saab normaalse lõppvõimendi. Eelvõimu viskad välja ja võtad midagi selle nõmeda välimusega ette.

Mattias
05-03-04, 18:42
krt välimus on jah eriline pask. Peaks tegema tast ilusa Retro-Võimu ;D aa see selleks. Mismoodi ma selle eelvõimu sealt välja viskan. Keegi vüiks lühidalt kirjutada aga kui ei viici ega ma maha ei löö kedagi. tänud.

digital
09-03-04, 20:20
Eelvõimu ja lõppvõimu vahel on juhtmed, otsid need üles ja lased signaali otse sinna.
EDIT: Igaks juhuks täiendan, et ikka võtad juhtmed eelvõimust enne lahti ja siis lased otse sinna signaali.

Mattias
09-03-04, 20:45
Mis mõte on sellel eelvõimul seal sees kui kõik ütlevad et ilma selleta on asi parem? Kas venelaste lollus? Viisin võimu täna parandusse kuna endal ei olnud vajalikke juppe st lõputransisoreid. Teades et siinne parandaja küsib maksimaalselt 50 parandamise eest tundus see mõistlik idee. Aga kui võimu tagasi saan ja keegi ära põhjendab miks ilma eelvõimuta see uku parem on, siis keevitan vist selle (eelvõimu) sealt küljest ise ära. Tahaks sellest võimust kõik välja pigistada ;)Digital kas endal tegid selel võimuga mingieid upgreide ka?

hgTafka
09-03-04, 20:57
Mis mõte on sellel eelvõimul seal sees kui kõik ütlevad et ilma selleta on asi parem? Kas venelaste lollus? Viisin võimu täna parandusse kuna endal ei olnud vajalikke juppe st lõputransisoreid. Teades et siinne parandaja küsib maksimaalselt 50 parandamise eest tundus see mõistlik idee. Aga kui võimu tagasi saan ja keegi ära põhjendab miks ilma eelvõimuta see uku parem on, siis keevitan vist selle (eelvõimu) sealt küljest ise ära. Tahaks sellest võimust kõik välja pigistada ;)Digital kas endal tegid selel võimuga mingieid upgreide ka?

No ilma eelvõimendita ei saa sa ju neid basse, kõrgeid ja voluumi otse võimendist regulleerida. Selles asja mõte ongi.
Põhjus, miks ilma parem on - eelvõim s*tub heli ära, moonutab, mis iganes...

Jyrka
09-03-04, 22:32
Mis mõte on sellel eelvõimul seal sees kui kõik ütlevad et ilma selleta on asi parem? Kas venelaste lollus? Viisin võimu täna parandusse kuna endal ei olnud vajalikke juppe st lõputransisoreid. Teades et siinne parandaja küsib maksimaalselt 50 parandamise eest tundus see mõistlik idee. Aga kui võimu tagasi saan ja keegi ära põhjendab miks ilma eelvõimuta see uku parem on, siis keevitan vist selle (eelvõimu) sealt küljest ise ära. Tahaks sellest võimust kõik välja pigistada ;)Digital kas endal tegid selel võimuga mingieid upgreide ka?
Mis lollusse puutub siis võimu tagaküljel peaks olema
väljalaske aasta, järsku omanikust vanem.
Kui tõsine kavatsus võimu uuendada siis alusta signaali-
ahela lüütide väljavahetamist kilekondede vastu.
Kõigepealt vaheta Y5 plaadilt C7,8 lüüdid 0,47MkF kile-
kondede vastu.Kui lõpuplaatidel sisendkonded ka lüüdid,
siis samuti.

martinr112
14-08-04, 16:05
Eelvõimust proovisin selle filtrite osa välja jätta.
Selleks ühendasin joonisel punaste nooltega otsad kokku.

http://www.zone.ee/martinr/020eelvoim.jpg

Peale seda jäi müra vähemaks, kuid kõla on kuidagi tuimem ja kõrgeid vähem võrreldes teise kanaliga. (Võrdlemiseks on hea ainult ühte kanalit kaevata).
Äkki peab veel ka kondekaid muutma. Proovisin C45 asemele 0,047 konde panna, kuid siiski oodatud tulemust ei saanud.

martinj
15-08-04, 11:02
Asi selles, et kui skeemi vaatasid, panid tähele, et filtri sisendis on emitterjärgur. See on teatavasti aga suure sisendtakistusega. Pakun,et T7 oma väikese sisendtakistusega sööb signaali ära.
Ühenda c33 t1 emitteri külge(jätad selle astme alles .