+ Vasta teemale
Lehekülg 1 / 2 12 ViimaneViimane
Näitan vasteid 1 kuni 15 19-st

Teema: külm arvutile

  1. #1
    Liige Hazar Kasutaja maine on neutraalne
    Liitunud
    07/2004
    Postitusi
    233

    Algseade

    Oli nii et arvuti seisis 4 päeva autos. Nüüd tõstsin ta jälle tuppa ja lülitasin sisse, ventilaatorid/optilised draivid/kõvakettad hakkasid tööle aga pilti ei näita . On ennegi nii olnud et on külma käes, siis toas, siis lasen soojeneda mingi 10 min ja töötab jälle aga seekord on juba 2 tundi pildituilt möödunid..
    Videokaart, ram, Toide, optilised kettad ja kõvakettat on korras ja teisel masinal testitud aga selle peal tööle ei lähe

    ää.. any ideas?
    <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

  2. #2
    Liige Elektrik Kasutaja maine on neutraalne Elektrik avatar
    Liitunud
    02/2003
    Asukoht
    Pärnu-Tallinn-Soome
    Postitusi
    2.398

    Algseade

    nu siis ainuke variant et "emme" nyyd looja karjas, kuna muud jubinad töötavad."emme" on paksult detaile täis, annab vigast detaili otsida.
    on/oli mingi kallim "emme"? odavat vist ei tasu nagu remontidagi,samas võib selle remont minna maksma pool uue emaplaadi hinnast, aga on ka teisi variante.

  3. #3
    Liige Ali_Qiller Kasutaja maine on neutraalne Ali_Qiller avatar
    Liitunud
    02/2004
    Asukoht
    saaremaal kuskil
    Postitusi
    453

    Algseade

    mingi kondents võis tekkida. võta kaas maha ja lase kuivada. muud ei oska küll õelda.

  4. #4
    Liige Hazar Kasutaja maine on neutraalne
    Liitunud
    07/2004
    Postitusi
    233

    Algseade

    just jõudis sõber siia, sai emme ja prose kah teise masina peal testitud ja töötas :blink: lihtsalt et koos ei taha kuidagi tööle hakata miskipärast
    <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

  5. #5
    Liige Elektrik Kasutaja maine on neutraalne Elektrik avatar
    Liitunud
    02/2003
    Asukoht
    Pärnu-Tallinn-Soome
    Postitusi
    2.398

    Algseade

    kui kõik jubinad teises masinas teise emmega töötavad, ja Sinu emme koos prosega kah teises masinas, siis on küll müstika.

  6. #6
    Liige Ali_Qiller Kasutaja maine on neutraalne Ali_Qiller avatar
    Liitunud
    02/2004
    Asukoht
    saaremaal kuskil
    Postitusi
    453

    Algseade

    toitekas siis.

  7. #7
    Liige Hazar Kasutaja maine on neutraalne
    Liitunud
    07/2004
    Postitusi
    233

    Algseade

    Haha&#33; Tööle hakkas&#33; et teid harida tegin nii: tõstsin emmel jumperid ümber(tegu AMDga) nii et FSB ei saaks olla mitte 200-266 vaid 166-200 (et siis underclokkisin), lülitasin sisse ja kõik ok, tõstsin jumperid tagasi ja jälle ok.

    müstika tõesti
    <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

  8. #8
    Liige Hazar Kasutaja maine on neutraalne
    Liitunud
    07/2004
    Postitusi
    233

    Algseade

    jamad jätkuvad kahjuks nüüd ei tööta jälle üks IDE pesa
    <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

  9. #9
    Liige Elektrik Kasutaja maine on neutraalne Elektrik avatar
    Liitunud
    02/2003
    Asukoht
    Pärnu-Tallinn-Soome
    Postitusi
    2.398

    Algseade

    BIOSis enabled ikka we?

  10. #10
    Liige Deus Kasutaja maine on neutraalne Deus avatar
    Liitunud
    07/2004
    Asukoht
    Tallinn
    Postitusi
    902

    Algseade

    Endalgi nii juhtunud, seisis öökese autos 20 kraadise külma käes ja järgmine päev viisin kliendile tagasi, panin juhtmed külge ja tegi 3 piiksu ja pilt must. Seisis nädala niisama, siis panin tööle ja rohkem muresid pole olnud
    Teise masinaga analoogne aind et siis panin korraks PCI graafika järgi sest kahtlustasin et Voodoo3 oli omadega otsad andnud ... PCI ATI&#39;ga hakkas tööle, lugesin päeva korda läinuks aga järgmine päev ei andnud süda rahu ja virutasin voodoo tagasi ning kõik töötas :blink:

    IDE puhul proovi nii et vaheta kõge pealt IDE ribad ära omavahel ja vaata mis saab, siis vaheta seadmed ära (kõvakas enne 1 ja CD 2 siis pärast vastupidi) vaata mis siis teeb.
    -

  11. #11
    Liige digital Kasutaja maine on neutraalne
    Liitunud
    05/2002
    Asukoht
    Tallinn
    Postitusi
    4.093

    Algseade

    Kondenseeruv vesi kindlasti. Ärge kunagi üritada kasutada asju, mis veel pole toatemperatuurile soojenendud (sh asja sisemised detailid). Külmadele pindadele kondenseerub õhust veeaur ja see muutub veeks. Tulemus sama, kui töötavat arvutit veega pritsida.

  12. #12
    Liige Hazar Kasutaja maine on neutraalne
    Liitunud
    07/2004
    Postitusi
    233

    Algseade

    mul 2 kõvaketast CDRW ja lihtsalt CDROM niisiis cdromid ühel kaablil, kõvakettad teisel ja proovisin igatpidi vigurdada, isegi juhtmed vahetasin ära aga ikka 1 auk töötab teine ei

    veel ilmnes siuke asi et kui selle masina prose on 2500+(1833mhz) barton ehk 166*11, nüüd on nii et kui fsb üle 133 panen hakkab mulle artefakte ekraanile loopima :blink:
    <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

  13. #13
    Liige digital Kasutaja maine on neutraalne
    Liitunud
    05/2002
    Asukoht
    Tallinn
    Postitusi
    4.093

    Algseade

    las ta kuivab veel. kui ei ole küpsend, siis kuivab ära ja hakkab tööle. Kui on küpsend, siis mine paari päeva pärast poodi.

  14. #14
    Liige Hazar Kasutaja maine on neutraalne
    Liitunud
    07/2004
    Postitusi
    233

    Algseade

    kas võib olla asi ka selles et toitekaga juhtus midagi ja prose ei saa enam piisaval voolu?
    <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

  15. #15
    Liige mad Kasutaja maine on neutraalne
    Liitunud
    09/2003
    Asukoht
    tallinn
    Postitusi
    103

    Algseade

    prose saab voolu mobol olevate radade kaudu. vool tuleb mobole toitest. seega kui teises arvutis mobo ja cpu töötavad on suht loogiline et kamm toites. tglt sa võid kontaktid üle kontrollida atx (???) juhtmel ja mobol, äkki on mingi "moos" vahele läinud.
    aga ide jama ei tohiks küll toitega seotud olla...

+ Vasta teemale

Teema informatsioon

Antud teemat sirvivad kasutajad

Hetkel sirvib antud teemat 1 kasutaja(t). (0 liiget ja 1 külalist)

     

Sarnased teemad

  1. 10 pin lcd arvutile
    Hans poolt foorumis Elektroonikafoorum
    Vastused: 6
    Viimane postitus: 01-12-05, 15:31
  2. Ericsson t200 arvutile taha
    ulmik poolt foorumis Mobiilifoorum
    Vastused: 1
    Viimane postitus: 08-09-05, 21:41
  3. Kaugjuhtimispult arvutile
    Energizer poolt foorumis Tark- ja riistvara foorum
    Vastused: 8
    Viimane postitus: 26-06-05, 02:40
  4. Auto sub arvutile
    audio man poolt foorumis Bassikõlari foorum
    Vastused: 9
    Viimane postitus: 31-01-05, 17:21
  5. Vastused: 13
    Viimane postitus: 20-10-04, 21:26

Lemmikud

Foorumi reeglid

  • Sa ei või lisada uusi teemasid
  • Sa ei või lisada vastuseid
  • Sa ei või lisada manuseid
  • Sa ei või muuta oma postitusi