+ Vasta teemale
Lehekülg 1 / 2 12 ViimaneViimane
Näitan vasteid 1 kuni 15 26-st

Teema: Pioneer sx-400L probleem

  1. #1
    Liige pahatoi maine kipub olema madal
    Liitunud
    06/2016
    Asukoht
    Viljandimaa
    Postitusi
    71

    Algseade Pioneer sx-400L probleem

    Tere!
    Sai soodsalt ostetud nimetatud mittetöötav kuid hea välimusega resiiver. Sai nokitsetud niipalju, et häält teeb aga mitte nii nagu peab. Nimelt vaikselt kuulates hääl ragiseb nagu siis kui võimendi välja lülitad ja konded tühjaks laadima hakkavad. Kõvemaks keerates pole nii palju aru saada kuid on ilmselt ikkagi sama jama.
    Vahetatud sai eelvõimus Q13;14 kuna topelttransil üks pool oli õhtul. Vahetatud sai ka mõned lüüdid. Viga peaks olema eelvõimendis kuna lõpukivile otse signaali peale andes on kõik ok ja peale vol. potet andes on ragin olemas.
    Eelvõimu skeemist pilt kah:Vajuta pildil suurema pildi nägemiseks

Nimi:	AF4E6573-C735-4BBD-916B-F5CD8541BA47.png
Vaatamisi:	42
Suurus:	317,1 KB
ID:	16817
    Oskab keegi juhendada kust viga otsida?
    Tänud!

  2. #2
    Liige olavsu1 Kasutaja maine on neutraalne
    Liitunud
    05/2005
    Postitusi
    891

    Algseade Vs: Pioneer sx-400L probleem

    pildil ei ole eelvõim, vaid lõppvõimendi, eelvõimu plaat lõppeb kontaktidega 20, 22, 23. ja kirjapandud jutt viitab sellele, et mõni trans on veel haiget saanud.

    kui ragin kostab potet pöörates, tuleb pote ka vahetada.

  3. #3
    Liige pahatoi maine kipub olema madal
    Liitunud
    06/2016
    Asukoht
    Viljandimaa
    Postitusi
    71

    Algseade Pioneer sx-400L probleem

    Sorry, pidasin silmas, et enne võimukivi viga. Eelvõimu polegi sellel, peale grammari eelvõimu. Vajuta pildil suurema pildi nägemiseks

Nimi:	FC84E829-ACBB-4AAD-B484-ED5BC788801D.jpeg
Vaatamisi:	20
Suurus:	229,3 KB
ID:	16818
    Potes ei ole viga, lasin signaali peale potet sisse.
    Seda mainiks kah, et mõlemas kanalis see “ragin”


    Transid Q15 ja Q14 vahetasin välja ksc1845f vastu aga ei midagi. 2sa798 vahetasin eelnevalt bc560c-ga mis sai “nägupidi” kokku liimitud. Kõik transid tunduvad ok olema.
    Pinged on kah skeemiga samad.

    Proovisin nüüd kõvemini kuulates jälgida heli ja ei ole seda raginat, ainult siis kui vaikselt kuulad.
    Viimati muutis Scott : 12-10-18 kell 00:54 Põhjus: järjestikpostitused kokku

  4. #4
    Liige olavsu1 Kasutaja maine on neutraalne
    Liitunud
    05/2005
    Postitusi
    891

    Algseade Vs: Pioneer sx-400L probleem

    Tämbri plokil ei ole transe ja sitikaid?

    Q16 on korras?

    Siis siis on võimalus, et see ragin tuleb kuskilt mujalt häirena sisse.

    Mis saab siis, kui kõik sisendid maandada ja prooviks toita võimendit läbi mõne võrgufiltri. kas ragin jääb alles või kaob ära?

  5. #5
    Liige pahatoi maine kipub olema madal
    Liitunud
    06/2016
    Asukoht
    Viljandimaa
    Postitusi
    71

    Algseade Vs: Pioneer sx-400L probleem

    Tämbriplokil transse pole. Esimese postituse pildil Q15 ülal ja Q16 all tämbrite skeem. Q16 on korras. Ma praegu otsin viga ja avastasin puht juhuslikult, et phono eelvõim teeb ka imelikku häält. “Podiseb” vahel vahetsin kivi korra ne5532 vastu a selle viga pole. Proovin korra phono toiteahelast välja jätta siis näeb mis teeb.
    Ja see ragin pole nagu päris ragin - esimeses postis kirjutasin, et meenutab sellist häält kui võimu välja lülitad siis kondede tühjenemisega tekib samasugune effekt.


    Phono väljalülitamine ei andnud tulemust.
    Viimati muutis pahatoi : 11-10-18 kell 19:23

  6. #6
    Liige olavsu1 Kasutaja maine on neutraalne
    Liitunud
    05/2005
    Postitusi
    891

    Algseade Vs: Pioneer sx-400L probleem

    podin...

    https://www.upload.ee/files/9053561/wifimyra.mp3.html

    kuuled vahest sellist heli?
    Viimati muutis olavsu1 : 11-10-18 kell 19:59 Põhjus: failitüüp muudetud

  7. #7
    Liige pahatoi maine kipub olema madal
    Liitunud
    06/2016
    Asukoht
    Viljandimaa
    Postitusi
    71

    Algseade Vs: Pioneer sx-400L probleem

    Telefon ei mängi seda.

  8. #8
    Liige Starfish maine kipub olema madal Starfish avatar
    Liitunud
    08/2009
    Asukoht
    Kehra-Tallinn
    Postitusi
    1.509

    Algseade Vs: Pioneer sx-400L probleem

    Lülid oled välistanud juba?
    Prooviks enne ja pärast lüliteid.

  9. #9
    Liige olavsu1 Kasutaja maine on neutraalne
    Liitunud
    05/2005
    Postitusi
    891

    Algseade Vs: Pioneer sx-400L probleem


  10. #10
    Liige pahatoi maine kipub olema madal
    Liitunud
    06/2016
    Asukoht
    Viljandimaa
    Postitusi
    71

    Algseade Pioneer sx-400L probleem

    Tee peale ei jäänud ühtegi lülitit. Kui andsin stk sisendisse signaali oli kõik ok, kui peale volume potet siis ragin sees.

    Tsitaat Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitust
    Peaaegu aga käima pannes undas õrnalt siis tuli selline müdin muutuva kiirusega kuni lõpuks vait jäi - see tuli phonost. Kasseti sisendisse muusikat lastes seda pole, on muusika aga vaikselt kuulates selline nagu #6 postituse lõpus seletasin.
    Viimati muutis Scott : 12-10-18 kell 00:55 Põhjus: järjestikpostitused kokku

  11. #11
    Liige olavsu1 Kasutaja maine on neutraalne
    Liitunud
    05/2005
    Postitusi
    891

    Algseade Vs: Pioneer sx-400L probleem

    Siis ei ole võimu probleem, vaid on kehvad signaalikaablid ja kehva maandus.

    Seda podinat/müdinat tekitab wifi ruuter. häire tuleb sisse kehvalt varjestatud signaalikaablite kaudu ja poeb hiinakatesse lustikummutitesse.

  12. #12
    Liige pahatoi maine kipub olema madal
    Liitunud
    06/2016
    Asukoht
    Viljandimaa
    Postitusi
    71

    Algseade Vs: Pioneer sx-400L probleem

    ...see tuli phonost. Kasseti sisendisse muusikat lastes seda pole, on muusika aga vaikselt kuulates selline nagu #6 postituse lõpus seletasin.
    Phono on praegu üldse välja lülitatud.

  13. #13
    Liige olavsu1 Kasutaja maine on neutraalne
    Liitunud
    05/2005
    Postitusi
    891

    Algseade Vs: Pioneer sx-400L probleem

    vaata, kui tassid ruuteri ligemale, läheb häire valjemaks.

    minu võimendid ei tee väljalülitades võõraid hääli.

  14. #14
    Liige pahatoi maine kipub olema madal
    Liitunud
    06/2016
    Asukoht
    Viljandimaa
    Postitusi
    71

    Algseade Vs: Pioneer sx-400L probleem

    Ilma kõlarikaitseta teeb. Minul vähemalt Välja lülitades jääb muusika vaiksemaks ja hakkab ragisema kuni vait jääb. Sellist raginat teebki vaikselt kuulates. Proovisin wifid ja ruuterid järet ära aga seis ikka sama.

  15. #15
    Liige Mees Metsast Kasutaja maine on neutraalne Mees Metsast avatar
    Liitunud
    06/2005
    Asukoht
    Ida-Virumaa
    Postitusi
    280

    Algseade Vs: Pioneer sx-400L probleem

    Toitepinged on siis paigas (Umbes +/-30V)?
    Q17 emitteril umbes +13,6V ja ei muutu, kui muusikat lasta?

    Mis pinged (millivoltides peaks olema) on lõpukivi 4-3, 4-5, 13-14, 13-12 klemmide vahel?
    Mis pinged lõpukivi klemmidel 1 ja 16?

    Mis pinged Q15 ja Q16 baasidel?


    Mis lüüdid vahetatud/vahetamata on?

+ Vasta teemale

Teema informatsioon

Antud teemat sirvivad kasutajad

Hetkel sirvib antud teemat 1 kasutaja(t). (0 liiget ja 1 külalist)

     

Sarnased teemad

  1. M/V: Pioneer SX-400L
    carmo poolt foorumis Audiotehnika
    Vastused: 8
    Viimane postitus: 02-07-14, 14:03
  2. Pioneer sa-510 probleem
    taavo poolt foorumis Remondifoorum
    Vastused: 2
    Viimane postitus: 01-02-11, 23:07
  3. Pioneer VSX-808RDS probleem
    kkaspar poolt foorumis Remondifoorum
    Vastused: 0
    Viimane postitus: 08-01-10, 22:32
  4. Pioneer A705R probleem.
    Garol poolt foorumis Võimendifoorum
    Vastused: 9
    Viimane postitus: 06-10-08, 09:51
  5. pioneer a-209r ga on probleem
    roomet poolt foorumis Võimendifoorum
    Vastused: 3
    Viimane postitus: 17-08-07, 16:04

Lemmikud

Foorumi reeglid

  • Sa ei või lisada uusi teemasid
  • Sa ei või lisada vastuseid
  • Sa ei või lisada manuseid
  • Sa ei või muuta oma postitusi