Telial näiteks M2M paketil saab iseteeninduses sissehelistatavad numbrid ära piirata, nn White list tihti tehakse niimoodi õuede väravaid.
Telial näiteks M2M paketil saab iseteeninduses sissehelistatavad numbrid ära piirata, nn White list tihti tehakse niimoodi õuede väravaid.
MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !
Algul oli mingi vanade kaart, aga see võimalus kadus ära
Nüüd testin kaarti "7 kuud sissehelistamist 0,95 €"
Töötab mul viimast kuud.
Jõuab veel programmi siluda.
Ehk 2.95eur aastas, kui korra esimesel aastal peab tegema vahelaadimise ja edaspidi iga poole tagant 2eur laadimise? Kolme esimese aasta kogukulu oleks seega 10.95eur ja aeg mõne laadimiskõne tegemiseks?
Erilahendused.
PS või mail.
Kui kasutajaid on mitu ja moodulis SIMi vahetamine on tülikas, siis pigem panna 2eur/poole aasta eest hakkama ja ei pea vahetama kaarti ning uuendama kasutajatel ligipääsunumbreid. 4/eur aastas ja mingit sagimist pole, kõneajalaadimise saab pangas teha ka ajatatud maksena, ma arvan.
Võtad oma olemasolevale paketile ühe numbri juurde. Tingimused räägid halduriga läbi - saab ka ilma igasuguse kuutasuta. Kui pipardama hakkab, siis ütled, et küsid mõnelt muult operaatorilt pakkumist. Lisaks sellele, et sa ei pea mingi aegumise pärast muretsema, on sul tasuta kõnelogi iseteeninduses olemas.
Arvad, et õnnestub, või tead, et õnnestub?
Minul veel õnnestunud pole, ja isegi 50+ numbriga lepingus. Haldur väga hea, leping väga hea, niisama numbreid ei kasvata ikka.
Muidugi kui mingil numbril on juba ees arutu kate, peitub see uus või uued sinna kuutasu sisse, aga ka teenusepakkujad teavad, et M2M lahendused neile lisa ei too, tüli pigem on.
Oleks huvitav teada :-)
Viimati muutis Scott : 31-01-19 kell 22:27 Põhjus: eelnevat ei pea täielikult tsiteerima
Hetkel sirvib antud teemat 1 kasutaja(t). (0 liiget ja 1 külalist)
Lemmikud