Võibolla oleks lihtsam nimetada neid seisulaineteks või seisulaine sagedusteks? Ruumi resonantsisagedus on kole pikk ja lohisev.
Võibolla oleks lihtsam nimetada neid seisulaineteks või seisulaine sagedusteks? Ruumi resonantsisagedus on kole pikk ja lohisev.
Seisulained tulid ka omale pähe, kuid tundusid natuke "väheteaduslikena"
Lohisemise kohta võiks tuua paar näidet põhjanaabrite foorumispiigist:
elutuba => olohuone => olkkari
vinüülimängija => levysoitin => levari
algseisund => originaali => orkkis
kõlar => kaiutin => kajari
jne
Maitseasi muidugi, kuid mulle selline pudikeel tehnilises foorumis eriti ei istu.
OT. saan Novemberest aru, et väikerahvas peab aru saama suurtest keeltest ilma et seda kirjutates rõhutada õigekeele reeglites palutud/soovitatud kursiivis kirjutada. Niiet pole ju miskit häirivat, kui kirjutame ka tulevikus:
oda modu, modo de habitación, mode chambre, raummodus etc ja kõik eestikeele valdajad jagavad matsu, et tegu ju ruumi resonantsiga/omakõlaga.
Lause: Foorumi model tekkis tahtmine room modet modida. - eks ole ju ilus eesti keel![]()
Viimati muutis martk : 02-08-19 kell 01:28
Sidestuskondensaatori puhul on tähtis jälgida, mispidi on trükkplaadil tema väljaviigud painutatud, muidu ei tea heli missuunas liikuda.
Kõlari bass kukub alates 50 hertsist - pole muret, mul seadmel nupp mida keeratates selle samavõrd üles tõstab.
Minule ei meeldi soome keel üldse. Kõlab sama jubedalt kui hiina keel. Kusjuures mongoli keel on ilusa kõlaga. Aga kuna soomlased ongi geneetiliselt saamid väikese muinaseestlaste geneetilise osakuga, siis mis keelt sa sealt saada tahad?
Helsingis ei pea inimesed isegi Oulu kandis elavaid inimesi soomlasteks. Ega me vist setusid kah pea , kuigi nad on puhtamad eestlased kui teised.
OT
"Setu" on sõimusõna, tuleb öelda "kagueestlane". Näide elust enesest.Ega me vist setusid kah pea , kuigi nad on puhtamad eestlased kui teised.
Nädal tagasi käis mul külas sõber Moskvast. Tema audiosüsteem koosneb järgmistest komponentidest: DCS, DartZeel, PBN Montana, kõik tippmudelid. Jõudsime põgusalt kuulata paari CD-d, tema hinnang oli järgmine:
Lava - 5+
Keskmised - 5+
Madalad - 4+
Kõrged - nii ja naa
Langes üsna täpselt kokku moi & co arvamusega. Nii et mina võin oma saavutatuga üsna rahul olla, arvestades seda, et kõik toimub elutoas, kuna kuulamisruum veel valmis pole.
"Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."
Hetkel sirvib antud teemat 1 kasutaja(t). (0 liiget ja 1 külalist)
Lemmikud